Villa’s

Foto’s

Klik op een foto voor een vergroting

Voor verdere informatie doorscrollen naar beneden!

Keuze uit twee ruime villa’s

U hebt bij ons de keuze uit twee villa’s: Villa Lesparrot en Villa L’Oustal Niau. Beide villa’s zijn bijzonder ruim (160 en 110 m2) en luxe ingericht. Vanaf het terras met prive zwembad heeft u een magnifiek uitzicht. De vakantievilla’s hebben een balustrade met afsluitbaar hekje zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Doordat de villa’s op ruime afstand van elkaar liggen, is uw privacy gewaarborgd. U bevindt zich aan de rand van het dorp, waardoor u lopend naar de warme bakker kunt.

Villa’s in Proven aalse stijl

Uw vakantiehuis heeft lichtgeel pleisterwerk, rode dakpannen en sfeervolle lavendelblauwe houten luiken die de warmte buiten houden. Op de begane grond van uw villa bevindt zich een ruime garage. De eerste verdieping bestaat uit een riante woonlaag met een zeer groot terras. Een groot zonnescherm zorgt voor schaduw. Onder de Proven aalse bogen van de grote veranda geniet u heerlijk van een hapje of een drankje. De zwembaden zijn voorzien van electronische kinderbeveiliging en natuurlijk is er een aantal luxe zonnebedden aanwezig.

Binnenhuisarchitecte

De villa’s zijn met smaak ingericht. Dit ziet u terug in de banken, de lange houten eettafel, rieten stoelen, romantische bedden en Proven aalse dekspreien. De kleuraccenten zijn lavendelblauw, zonnebloemgeel en wit. De keuken van Villa Lesparrot heeft een warme houttint en die van Villa L’Oustal Niau is lichtblauw. In beide keukens vindt u o.a. een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, mixer, oven, magnetron en wokpan.

Aankomst en verblijf

Bij aankomst worden de gasten verwelkomd door hostess Jacqui en/of haar echtgenoot Ben. In beide villa’s ligt een uitgebreide informatiemap voor u klaar, waarin u een overzicht (+ routebeschrijving) aantreft van alle restaurants, steden (en dorpen) en activiteiten waarvan de eigenaren van de villa’s de afgelopen jaren hebben genoten.

Overige kenmerken vakantievilla’s:

Villa Lesparrot

Max. aantal personen 8 + 1 baby
Oppervlakte woonkamer 61 m2
Oppervlakte woning 160 m2
Oppervlakte terras 58 m2
Grootte zwembad 9 bij 4,5 meter
Aantal slaapkamers 3
Aantal bedden waarvan : 9
2-Persoons 1
1-Persoons 4
Stapelbed 1
Baby-bed 1
Open keuken Ja
Badkamer 2
Bad 1
Douche 2
Wasmachine Ja
Droger Ja
Schotel-t.v. Ja, Ned. T.v.
Vaatwasser Ja
Magnetron Ja
Barbecue Ja
Oven Ja
Strijkijzer Ja
Kinderstoel 1
Trampoline Ja
Internet Ja

Villa L’ Oustal Niau

Max. aantal personen 6 + 1 baby
Oppervlakte woonkamer 39 m2
Oppervlakte woning 110 m2
Oppervlakte terras 32 m2
Grootte zwembad 9 bij 4,5 meter
Aantal slaapkamers 3
Aantal bedden waarvan : 6
2-Persoons 1
1-Persoons 4
Stapelbed Nee
Baby-bed 1
Open keuken Ja
Badkamer 1
Bad 1
Douche 1
Wasmachine Ja
Droger Ja
Schotel-t.v. Ja, Ned. T.v.
Vaatwasser Ja
Magnetron Ja
Barbecue Ja
Oven Ja
Strijkijzer Ja
Kinderstoel 1
Trampoline Ja
Internet Ja

Meer informatie over een vakantievilla in Frankrijk?

De villa’s zijn eigendom van Heike Schepers en Roger Jansen. Belt u hen gerust voor meer informatie op nummer 06 43072518 of 0343 442061 of vul het contactformulier in. Indien u vanuit het buitenland belt, dient u eerst 0031 in te toetsen en vervolgens een van beide nummers zonder 0.

Uw vakantievilla direct boeken?

klik dan hiernaast op de zonnebloem ‘Prijzen’.